Echipa Transilvania Constructii a inceput lucrarile la cel de-al doilea corp al clădirii Novis Plaza. Acesta va fi construit în regim S+P+7E și va fi dat spre utilizare în Iulie 2019. Construit cu aceeași grijă și atenție la detalii, acest spațiu de birouri va dispune de aproximativ 7.000 metrii patrati suprafata inchiriabila pentru amenajarea și personalizarea fiecărui birou în parte, în funcție de preferintele fiecarui chirias. Bineînțeles, lumina naturală, spațiile verzi și terasa, nu pot lipsi din componența Corpului B.

Novis Plaza, un proiect de regenerare urbană, cu o arhitectură distinctivă, ce încorporează elemente și tehnologii de actualitate. Clădirea se încadrează în Clasa A, fiind recondiționată și amenajată cu scopul de a oferi atât angajatorilor, cât și angajaților un spațiu aerisit, cu lumină naturală ce sporește creativitatea și randamentul; dispune de spații verzi, terasă amenajată și locuri speciale pentru relaxare și socializare. Este perfectă pentru companii de dimensiuni medii și mari, care urmăresc îmbunătățirea stării de bine a angajaților și garantarea un mediu propice pentru a excela în business.

Facilitatile Novis Plaza sunt Lounge, Terasa Oasis, sala de conferinte, sala de fitness, Biciclete electrice, sala de jocuri,Statie de incarcare masini electrice, parcare.