Dezvoltatorul Transilvania Construcții a acceptat provocarea de a transforma până în luna decembrie 2016 ‘Global Plaza’ în Novis Plaza. Un proiect sustenabil ce aduce excelența contemporană într-un spațiu de business situat în primul parc industrial al Clujului, Tetarom I.

În luna decembrie va fi inaugurat Novis Plaza ‘corp A’, spațiul măsoară 7.578 mp˛ din totalul de 14.171 mp˛ disponibili. Clădirea beneficiază de un Atrium generos, o suprafață de 275 mp˛ la fiecare din cele 3 etaje (în interiorul corpului A), 3 terase, spațiu pentru depozitare, parcări și puncte de încărcare electrică.

‘Diferențierea față de celelalte clădiri de birouri din Cluj e regăsită la nivelul facilităților: Iluminatul cu LED generează scăderea cu 70% a consumului de energie electrică față de un sistem standard și BMS (Building Management System) — Control HVAC pentru iluminat spații comune. Toate acestea ajută la eficientizarea cu 30-40% a consumurilor pentru utilități.’ menționează Andrei Timofte — director general Transilvania Construcții.e.

Dezvoltatorul se angajează într-un dialog cu viitorul chiriaș pentru a-i oferi răspunsuri punctuale la nevoile pe care le întâmpină https://issuu.com/novisplaza/docs/brosura_novis_plaza.


În acest dialog dorim să lămurim ‘poveștile’ despre presupusele probleme cu care este asociat spațiul Novis Plaza. Dorim ca atât potențialul chiriaș, cât și comunitatea clujeană să fie conștientă de soluțiile aduse pentru scăderea consumului, atitudinea prietenoasă pe care ne-am asumat-o față de mediu și beneficiile pe care le aducem în Parcul industrial Tetarom, declară Andrei Timofte.

Pe website-ul https://novisplaza.ro/ sunt menționate mai multe detalii despre proiect și unele din cele mai importante specificații tehnice. Tehnologia și soluțiile structurale adoptate pentru reducerea consumurilor. O atitudine pe care o exprimăm printr-un comportament eco friendly pentru a crea un spațiu de birou potrivit atât pentru afaceri aflate la început de drum, cât și pentru afaceri în continuă dezvoltare.

Informații pentru presă:
Raluca Ocean
Brand Manager Novis Plaza
contact@novisplaza.ro
0723. 575. 485