Novis Plaza, un proiect de regenerare urbană, ce incorporează un echilibru între un design contemporan, cel biophilic și un set de tehnologii inovatoare, se pregătește pentru obținerea certificării BREEAM de Excelent.

Despre BREEAM

BREEAM este cel mai important program internațional de certificare a performanței ecologice a clădirilor și este folosit pentru proiecte de planificare generală, infrastructură și clădiri. Această metodă măsoară gradul de sustenabilitate într-o serie de categorii ce variază de la energie la ecologie.

Despre Novis Plaza

Ansamblul de  clădiri  Novis Plaza este format din două corpuri (Corpul A și B), fiecare având o personalitate distinctă, dar în același timp prezentând o legătură armonioasă prin intermediul unui design eco-friendly și dedicat bunăstării clienților săi.

De ce Novis Plaza?

Cuvântul cheie pentru acest ansamblu este wellbeing. Centrul de afaceri Novis Plaza deține spații de birouri eficiente cu un consum redus de energie, construcția fiind realizată cu pereți tip cortină ce oferă o izolare acustică și termică, centrale de tratare a aerului DAIKIN, cilere DAIKIN ce oferă o reducere de 30% la consumul energetic față de cilere clasice, sistem BMS care monitorizează și controlează sursele energetice oferind o reducere de 20% la consumul de energie prin optimizarea sistemului energetic în condiții de confort maxim și în deplină siguranță.

Beneficiile Novis Plaza

Facilitățile Novis Plaza sunt: zonă de lounge, terasă în stil japonez cu teren de paddle, sală de conferințe cu 4 configurații posibile, biciclete electrice, stație de încărcare pentru mașinile electrice, rastel pentru biciclete, parcare, zonă de meditație, game room.

Suprafață închiriabilă

În total, Novis Plaza are un regim de S+P+3E pentru Corpul A și S+P+7E pentru Corpul B, suprafața închiriabilă fiind de 15.000 de metri pătrați. Suprafața minimă închiriabilă este de 300 mp.

Spațiile de birouri sunt de tip open-space, oferind un grad ridicat de personalizare, iar la parter este amenajată o recepție cu design biophilic cu ornamente florale dublate de oglinzi și corpuri de iluminat moderne în stil geometric lighting. La parterul ansamblului se află spații comerciale și restaurantul Theta by Pralina.

Clienți noștri

Printre clienți Novis Plaza se numără: Vos Logistics, SMEDIX, Medist Group, Stadt Construct, Zipper și mulți alții.

Pentru detalii comerciale de închiriere, vă invităm să vizitați site-ul Novis Plaza (novisplaza.ro) sau să vă adresați colegilor noștri la contact@novisplaza.ro sau telefonic la +40 722 757 144.