Compania Transilvania Construcții și-a relocat sediul și birourile de pe strada Orăștiei, 10, din Parcul Logistic Transilvania, în noua clădire de birouri Clasa A Novis Plaza de pe strada Tăietura Turcului, 47, etaj 3.  

Ce reprezintă relocarea birourilor Transilvania Construcții

Relocarea reprezintă o decizie strategică pentru companie, Novis Plaza oferind furnizorilor și colaboratorilor o locație centrală, accesibilă și oportună în materie de business. Noua strategie de management,  modelul nou de business, dar și amplasarea birourilor la 10 minute de centru într-o clădire Clasa A, reprezintă o nouă eră în cadrul companiei, având ca și scop poziționarea Transilvania Construcții ca un jucător important în România și Europa de Est în area dezvoltării și administrării de spații industriale, comerciale și de birouri.

Istoric Novis Plaza

Clădirea Novis Plaza, fosta Global Plaza, a fost preluată de către Transilvania Construcții în anul 2016, care a efectuat lucrări tehnice și de construcție la cele mai înalte standarde. Noua clădire de pe piața clujeană reprezintă un etalon în materie de birouri datorită specificațiilor tehnice și materialelor de finisare la cel mai înalt nivel, proiectul fiind realizat într-un timp record. Specificațiile de clasa A+ cum ar fi podeaua tehnică, sistemul integrat BMS și iluminatul LED asigură chiriașilor cheltuieli minime administrative, iar angajaților le oferă un spațiu de birou optimizat care pune în prim plan sustenabilitatea și starea de bine și confort.

Suprafața închiriabilă a clădirii destinată spațiilor de birou reprezintă 14,171 metri pătrați, iar suprafațele comune reprezintă o terasă cu o priveliște 360° asupra Clujului și Muzeului Etnografic, un Atrium de 400 metri pătrați, dar și peste 300 de locuri de parcare vor fi puse la dispoziție viitoarelor companii. .

Transilvania Construcții – de la afacere de familie, la companie cotată la bursă

Transilvania Construcții este o companie de construcții, dezvoltări și investiții imobiliare, reprezentând o poveste de succes pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 60 de ani în construcții civile, dezvoltari imobiliare și administrarea proprietăților. Proiectele noi în derulare reprezintă Parcul Logistic TRC Park Cluj din localitatea Jucu-Herghelie, Cluj și clădirea de birouri Novis Plaza din Tetarom I. Proiectele întrunesc toate caracteristicile necesare Clasa A la ultimele standarde cu o eficiență energetică superioară și specificații tehnice luând în considerare provocările viitorului.

 

Downloadeaza comunicatul de presă de aici