În septembrie 2019 se anunță deschiderea, în cadrul parcului industrial Tetarom, a celui mai modern centru educațional din Cluj-Napoca, destinat copiilor preșcolari. El se numește Integrio Kids și poate fi localizat în clădirea Novis Plaza, de pe Tăietura Turcului.

Proiectul educațional Integrio Kids vine să completeze ecosistemul ce se creează în parcul Tetarom atât pentru angajații din zonă cât și pentru locuitorii cartierului Tăietura Turcului, aflat în plină expansiune. Într-un oraș aflat în permanentă schimbare, atât de dinamic, unde distanțele nu mai pot fi neglijate, am considerat că  părinții copiilor preșcolari pot sta liniștiți știindu-și copiii în siguranță deplină, la doar câteva minute distanță de locul de muncă sau de casă.

Clădirea Novis Plaza a devenit pentru Integrio Kids locația ideală, fiind nouă, luminată natural și asigurând condițiile ideale, necesare pentru desfășurarea unei astfel de activități educaționale.

Viziunea noastră

Proximitatea de părinți nu este singurul atuu al centrului educațional Integrio Kids. După cum spune și sloganul nostru, ne propunem să oferim copiilor de azi super-puterile de mâine. Cu alte cuvinte, ne propunem să dezvoltăm la copiii care ne trec pragul competențele  secolului 21 creativitatea, inteligență emoțională, flexibilitate cognitivă, rezolvarea unor probleme complexe prin intermediul activităților , etc.  Cum ne dorim să facem asta? Utilizând un mix de tehnici clasice și moderne, folosind echipamente digitale inovative (table interactive, mese tactil-kinestezice) și păstrând vie interacțiunea socială de calitate prin intermediul activităților didactice realizate de echipa Centrului Educațional INTEGRIO Kids. Echipa noastră are o experiență vastă în psihopedagogia copiilor preșcolari și o experiență proprie ca și părinți, la fel de importantă. Preocuparea noastră vie sunt copiii și suntem siguri că oferind calitate în educație, vom face diferența în viețile lor, asigurându-le un start bun în viață.

Ce oferim?

Integrio Kids dispune în acest an școlar de 60 de locuri, pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. În cadrul centrului, se vor promova activități specifice vârstei copiilor pentru dezvoltarea lor cognitivă, emoțională și motorie, inclusiv prin completarea curriculumului național cu activități în limba engleză și opționale atent selecționate.

Spațiul destinat centrului este amenajat de o echipă renumită de designeri, beneficiază de lumină naturală, de un loc de joacă exterior securizat și respectă toate normele de siguranță în vigoare, impuse de lege.

Alimentația se realizează în regim de catering, conform indicațiilor unui expert în nutriție, care a alcătuit meniuri echilibrate nutrițional pentru copiii din centru.

În centrul Integrio, părinții beneficiază de consiliere psihologică și de evaluări periodice ale evoluției copiilor lor.

Vă invităm cu drag să vă alăturați echipei noastre și să fiți parteneri activi în procesul de dezvoltare al copiilor voștri, să vă cunoaștem “prichindeii” și să formăm împreună o comunitate care crede că educația va face întotdeauna diferența. Suntem aproape de dvs și așteptăm sugestiile dvs la adresa contact@integriokids.ro.