Novis Plaza – Develop. Involve. Inspire

Mulți dintre cei care au traversat zona Tetarom I își amintesc de imaginea dezolantă a unei clădiri părăsite la marginea drumului într-un decor deprimant și neînsuflețit. În anul 2016, dezvoltatorul Transilvania Construcții a văzut potențialul acestei clădiri și a decis să o transforme într-un concept nou, inovator și atractiv la cele mai înalte standarde.

Astfel a luat naștere Novis Plaza, un proiect de regenerare urbană, cu o arhitectură distinctivă, ce încorporează elemente și tehnologii de actualitate. Clădirea se încadrează în Clasa A, fiind recondiționată și amenajată cu scopul de a oferi atât angajatorilor, cât și angajaților un spațiu aerisit, cu lumină naturală ce sporește creativitatea și productivitatea; dispune de spații verzi, terasă amenajată și locuri speciale pentru relaxare și socializare. Este perfectă pentru companii de dimensiuni medii și mari, care urmăresc îmbunătățirea stării de bine a angajaților și garantarea un mediu propice pentru a excela în business.

Viziune. Misiune. Valori.

Fii în continuă dezvoltare!

Novis Plaza se conturează în jurul ideii de Ecosistem urban evoluat ce tinde spre atingerea excelenței în business. În primul plan se află starea de bine a angajatului, de aceea am creat mediul propice pentru stimularea creativității și sporirea productivității.

Datorită posibilității de personalizare a biroului, Novis Plaza este alegerea potrivită pentru orice cultură organizațională și pentru dezvoltarea acesteia. Spațiile generoase puse la dispoziție, au ca obiectiv dezvoltarea armonioasă a angajaților atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Locurile special amenajate pentru socializare aduc un plus de bună dispoziție și recreere la locul de muncă.

misiune-novis-plaza

Implicarea reprezintă drumul spre succes!

Susținem transparența în parteneriate, orientarea spre client și raportul calitate-preț. Principalul nostru interes este să satisfacem atât nevoile angajatorului, cât și nevoile angajatului. Credem că o companie puternică și de succes, nu este construită doar din munca CEO-ului și a comitetului de conducere, ci și datorită implicării angajaților și a lucrului în echipă, armoniei și inovației. De aceea, pentru noi este important ca întregul colectiv să fie fericit și să se poată dezvolta pe toate planurile.

La Novis Plaza, oferim servicii administrative pe întreaga perioadă contractuală, credem într-o colaborare atentă cu chiriașii, suntem deschiși sugestiilor pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a crea facilități pe care aceștia și le doresc, contribuind, astfel, la o îmbunătățire a performanței.

De asemenea, punem preț pe mediul înconjurător, protejarea și conservarea acestuia.

Îndrăznește să inspiri!

1. Adaptabilitatea 

Fiecare client este diferit prin cultură organizațională, necesități și mod de activitate. De aceea, ne adaptăm nevoilor fiecărui chiriaș în parte și le oferim sprijin ori de câte ori este nevoie.

2. Inovație

Aducem pe piața clujeană ultimele tendințe în materie de tehnologie, design și construcții, creând spații care îmbină atât un mediu de lucru plăcut, creativ și productiv, cât și un mediu de relaxare și de bună dispoziție.

3. Integritate

Respectăm onestitatea și transparența aplicând acest principiu  în fiecare relație pe care am stabilit-o și dezvoltat-o.

Simplitatea definește frumusețea!

 Fiecare nivel al clădirii a fost gândit și construit pentru a spori volumul de lumină naturală. Amenajat cu atenție și creativitate, formele simple ale clădirii împreună cu spațiile verzi, terasele, spațiile de interacțiune și compartimentarea flexibilă, oferă soluțiile ideale pentru maximizarea productivității. Îmbinarea dintre arhitectură, mediul înconjurător și oameni este esențială pentru crearea unui spațiu propice de dezvoltare personală și profesională.

Timpul petrecut la locul de muncă nu ar trebui să se rezume doar la programul de lucru, ci la aplicarea ideilor cu succes și dezvoltarea pasiunilor. Prin unirea elementelor de design și a spațiilor verzi, creăm ambientul perfect ce facilitează desfășurarea activităților, sporesc inițiativa și îți oferă surse de inspirație pentru desfășurarea activității la birou și găsirea celor mai potrivite soluții.