Un nou restaurant pentru “Pralina”

Cofetăria “Pralina” deschide un restaurant la parterul noii clădiri de birouri Novis Plaza, de pe Tăietura Turcului, 47, care va fi disponibil din vara acestui an. Situată într-o zonă strategică în plină dezvoltare și creștere, în apropiere de centrul orașului, Pralina va ocupa un spațiu de peste 300 de metri pătrați, urmând ca noul restaurant să ofere și opțiuni alimentare mai variate pe lângă bine-cunoscutele torturi, prăjituri și produse de patiserie. În total, Novis Plaza oferă la parterul clădirii un spațiu comercial de 1,200 metri pătrați, cu opțiunea de customizare în totalitate după necesitățile potențialilor clienți. Suprafața totală a spațiilor de birou însumează 14,171 metri pătrați, cu o potențial de ocupare pentru peste 1,500 de angajați. Disponibilă din Q1 2017, Novis Plaza reprezintă un etalon în materie de spații de birouri și zone comerciale creând un Ecosistem Urban evoluat și complex, în care chiriașii vor avea la dispoziție toate serviciile specifice clădirilor de birouri Clasa A: Cafeterii, restaurante, cluburi de fitness, însoțite de servicii administrative și o comunitate care oferă  beneficii și discounturi pe întreaga perioadă contractuală.

Pralina este una din companiile cu o istorie și poveste de success în piața din Cluj-Napoca, cu care ne bucurăm să fim parteneri de business, dar cel mai important pentru că oferă încredere în serviciile și colaborarea cu Novis Plaza” a declarat Administratorul Novis Plaza, Andrei Timofte.

De ce Novis Plaza?

Amplasată în parcul industrial Tetarom I (Tăietura Turcului 46), în imediata apropiere a două cartiere în plină dezvoltare (Grigorescu și Baciu), la doar 10 minute distanță de centru, spațiul concurează prin funcționalitate, designul atemporal, organic, cu terase generoase și spații destinate interacțiunii. Poziționarea urbană a clădirii este favorizată de spații verzi definitorii pentru Cluj-Napoca (Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Parcul Central și Parcul Babeș).

Suprafața închiriabilă din Corpurile A și B destinată spațiilor de birou reprezintă 14,171 metri pătrați, iar suprafațele comune reprezintă o terasă cu o priveliște 360° asupra Clujului și Muzeului Etnografic, un Atrium de 400 metri pătrați, dar și peste 300 de locuri de parcare vor fi puse la dispoziție viitoarelor companii. Zona comercială de la parterul clădirii  însumează peste 1,200 de metri pătrați, cu 3 rampe de acces, și posibilități de compartimentare specifice fiecărui potențial client.

Downloadeaza comunicatul de presă de aici