Începând cu jumătatea lunii aprilie 2019, compania SMEDIX își va desfășura activitatea într-un nou punct de lucru din Cluj-Napoca, în incinta corpului A al ansamblului de clădiri de birouri Novis Plaza. Noua locație oferă un spațiu generos de peste 1500 mp, ideal pentru a asigura buna funcționare a activității companiei: dezvoltarea de soluții software inovatoare pentru aparatura medicală.

“Ne bucură foarte mult faptul că Novis Plaza atrage companii importante pentru piața din România, precum SMEDIX. Suntem convinși că întreaga echipă SMEDIX se va bucura de noul sediu, de facilitățile puse la dispoziție, de designul și Ecosistemul Urban creat la Novis Plaza.”, declară Andrei Timofte, Director General, Novis Plaza.

În prezent, în Novis Plaza își desfășoară activitatea companii precum Vos Logistics, Medist Group, Zipper, Transilvania Construcții, Opentrans, precum și multe altele.

 

Despre SMEDIX

SMEDIX Inc. este o companie de dezvoltare software care opereaza in domeniul biomedical. Compania livrează un ciclu complet de dezvoltare a software-ului pentru produsele de diagnoză clinică și aparatură medicală, de la furnizarea de servicii de dezvoltarea software, verificarea și validarea produsului și pana la consultanță în materie de reglementări în domeniu conform standardelor Uniunii Europene cât și al Food and Drug Administration din SUA.

Cu prezență în Statele Unite și România, activitatea companiei a cunoscut o crestere și o dezvoltare continuă, noul spațiu din Cluj-Napoca fiind dotat cu săli special amejanate la standarde de laborator medical pentru testarea instrumentelor în condiții cât mai apropiate de folosirea lor reală. 

 

Despre Novis Plaza

Novis Plaza reprezintă un ansamblu de clădiri cu o arhitectură distinctivă, ce încorporează facilități și tehnologii de ultimă generație. Cu un design interior contemporan, spații verzi și facilități premium (Novis Hub – spațiu de coworking, zona de lounge, Sală de fitness, Terasa Oasis cu grădină japoneză și teren de padel, biciclete și mașini electrice cu stații de încărcare, Sala de conferințe Novis), Novis Plaza este locul ideal pentru conturarea unei stări de bine pentru angajații companiei tale.