Termeni si conditii

Bun venit pe site-ul Novis Plaza (denumit în continuare „Site-ul”). Accesând și utilizând acest Site, sunteți de acord cu următorii Termeni și Condiții:

 1. Definiții a. „Novis Plaza” sau „noi” se referă la business centerul cu spații de birouri clasa I situat la adresa, operat și administrat de Transilvania Constructii.
  b. „Utilizator” sau „dumneavoastră” se referă la orice persoană care accesează sau utilizează acest Site.
 2. Accesul și Utilizarea Site-ului a. Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse acestor Termeni și Condiții, precum și legilor și reglementărilor aplicabile.
  b. Sunteți responsabil pentru asigurarea că informațiile furnizate în timpul utilizării acestui Site sunt corecte și complete.
 3. Confidențialitate a. Colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate, disponibilă pe Site.
 4. Proprietatea Intelectuală a. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe acest Site sunt rezervate și aparțin Novis Plaza sau licențiatorilor săi.
 5. Limitarea Răspunderii a. Novis Plaza nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere sau daună rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui Site sau a informațiilor conținute în el.
 6. Legături către Site-uri Terțe a. Acest Site poate conține legături către site-uri web terțe. Novis Plaza nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri terțe.
 7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor a. Novis Plaza își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a acestui Site după modificările aduse reprezintă acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.
 8. Litigii a. Orice litigiu legat de acești Termeni și Condiții sau utilizarea acestui Site va fi supus jurisdicției exclusivă a instanțelor competente din jud.CLUJ.

Prin accesarea și utilizarea acestui Site, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [vanzari@novisplaza.ro].